Kiss Ramóna

Című műsorában hogy az elmúlt egy évben nyolc gyereket is szült. A rajongói így is úgy is odáig vannak érte mindegy mit visel de amikor igazán kiöltözik garantáltan elkápráztatja a nézőket.


Ilyen Volt Kiss Ramona Es Lekai Mate Eskuvoje Fotok Es Interju Wedding Dresses Strapless Wedding Dress Dresses

Nem vagyok terhes csak dagadt jelentette ki a Life TV Ébredj velünk című műsorában.

. Pocakot rejt a ruha Másikuk is ezt vélte felfedezni. Én is ezt néztem A műsorvezető egyelőre nem válaszolt a feltevésre mert ő a. Lékai-Kiss Ramóna kisfia ma ünnepli a harmadik születésnapját a csinos műsorvezető pedig Noé legelső fotójával köszöntötte őt közösségi-oldalán.

A kék több árnyalata a masni a remek frizura tökéletes volt. Többször is elkezdtek pletykák keringeni az utóbbi egy évben arról hogy Lékai-Kiss Ramóna gyermeket vár. Rami követőinek a szeme azonban a hasára tévedt és rögtön le is írta egyikük.

A műsorvezető azonban egyben reagált most ezen hírekre. Lékai-Kiss Ramóna egyetlen kisfia januárban lett hároméves a műsorvezető viszont ma azzal viccelődött a Life Tv Ébredj velünk. Lékai-Kiss Ramóna a LifeTv Ébredj velünk.

Nem vagyok terhes csak dagadt jelentette ki viccesen a műsorvezető majd hozzátette hogy szinte minden alkalommal amikor valamelyik műsorba hívják vendégnek felmerült a kérdés. Mint mondja rendszeresen felteszik neki a kérdést hogy várandós-e ezért ma megragadta az alkalmat arra hogy tisztázza nem rejteget semmit a masnija alatt. Valamint a bejegyzésében azt is megosztotta hogy hiába már ennyi.

Lékai-Kiss Ramóna bár a hétköznapokban inkább a sportosabb vagányabb szetteket preferálja de a színpadon és a kamerák előtt mindig nőies kifinomult ruhákat visel. Című műsorában végre választ adott arra a nagy kérdésre valóban terhes-e írja a Blikk. Lékai-Kiss Ramóna csodás szerelésben zsűrizett a Sztárban sztár leszek első adásában.

Ramóna elmondta hogy minden egyes alkalommal amikor valamelyik műsorba hívják vendégnek felmerült a.


Pin On Nice Hungarian Girls


Nem Csak Kiss Ramona Ferje Piszkosul Jokepu Lekai Mate Testvere Is Sarmos Pasi Ronda


Fantasztikus Hir Kiss Ramona Babat Var Ezzel A Gyonyoru Fotoval Jelentette Be Glamour Fashion Women


Keptalalat A Kovetkezore Kiss Ramona Long Hair Styles Beauty Hungarian Girls


Ramona Kiss In A Daalarna Evening Dress At Glamour Women Of The Year Award Silk Evening Gown Satin Dresses Evening Gowns


Friss Hirek Kiss Ramona Allapotarol Oszinten Megszolalt A Musorvezetono Blikk Ruzs Hoop Earrings Fashion Earrings


Kiss Ramona 2013 11 Holgyvilag Kissramona Ramona Kiss Movie Posters


Kiss Ramona Otthagyta Az Rtl Klubot A Tv2 N Vezeti A Dancing With The Stars T Dancing With The Stars Dance Stars


Kiss Ramona June 2018 Issue Photo By Pejko Gergo Glamour Women Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel